För nödläge – klicka här!

Uppdrag Psykisk Hälsas styrgrupp har beslutat att tilldela samverkansgruppen B4 2020 års Psynkpris i kategorin samverkan för arbete med att långsiktigt och systematiskt stärka och främja den psykiska hälsan bland befolkningen. Projektchef Ing-Marie Wieselgren presenterar motiveringarna och vinnarna sina verksamheter och arbeten under den webbsända prisutdelningen 27 april 2021, kl. 16.15–17.00.

Daniel Burman, folkhälsosamordnare i Storuman kommun medverkar tillsammans med Anette Edin-Liljegren forskningssamordnare på Glesbygdsmedicinskt centrum i Storuman, Region Västerbotten och Per-Daniel Liljegren, samordnare för suicidprevention i Västerbotten.

– Eftersom B4 är själva förebilden för mitt regionala arbete med suicidprevention i Västerbotten, och jag själv varit med från början är detta en väldigt glad överraskning. Men det hade aldrig blivit så väl planerat utan Anettes idoga slit och Daniels engagerade vidareutveckling, ett sant teamarbete över tid, säger Per-Daniel Liljegren.

Läs mer om Psynkpriset här där du även följa prisutdelningen digitalt.