Reservera torsdag den 21 oktober för en dag med fokus på arbetet med Kvalitetsråd!

Nästan alla kommuner i Västerbotten har kommit igång Kvalitetsråd som modell för systematisk uppföljning inom äldreomsorgen. För att ge inspiration och möjlighet att ta arbetet vidare erbjuder nu FoU Socialtjänst en workshopdag med Kvalitetsråd i fokus. Tillsammans tar vi bland annat del av erfarenheter från arbetet i några av länets kommuner, ett kortare föreläsningspass och tar tid för eget arbete utifrån läget i er kommun och möjlighet till handledning i Excel.

Målgruppen för dagen är personer som arbetar med uppföljning av äldreomsorgen och antingen kommit igång med, eller är nyfikna på Kvalitetsråd.

När? Torsdag 21 oktober 2021 (ca 9:30-15)

Var? Lycksele alt. via digitalt möte

Mer information och inbjudan kommer efter sommaren.

Om du har frågor kontakta Daniel Örnberg:
daniel.ornberg@regionvasterbotten.se