Den 8-9 februari sker konferensen Forum Jämställdhet i digital form. Forum Jämställdhet är en mötesplats för alla som arbetar med eller ansvarar för jämställdhet. Deras program med ministrar, internationella talare, experter och praktiker ger kunskap, verktyg och kraft att skapa bättre och mer jämställda verksamheter. Läs mer om konferensen här Forum Jämställdhet – Sveriges största jämställdhetskonferens (forumjamstalldhet.se)

FoU Socialtjänst kommer att delta under dagarna och erbjuder att bekosta ett antal platser till länets socialtjänster. Ni som erbjuds platser är både chefer och medarbetare. Deltagaravgift finansieras inom ramen för det utvecklingsarbete för en jämställd socialtjänst i Västerbotten som pågår. Att delta innebär inget åtagande i sig utan se detta som en möjlighet att få kompetensutveckling och en chans för oss att mötas i länet inom området jämställd socialtjänst.

Anmälan görs till anna.j.bohlin@regionvasterbotten.se eller 070-516 57 22

Logga för Forum jämställdhet