Blänkare

Vi vill passa på att flagga för höstens Basutbildning riskbruk, missbruk, beroende.

Basutbildningen är en årligen återkommande tre-dagars utbildning som i år går av stapeln 29 september, 20 oktober samt 17 november.

Vi har lyssnat på önskemål om mindre resande men också tagit hänsyn till utvärderingen från fjolårets deltagare där de som fullgjort utbildningen förordade fysiska träffar. Mot den bakgrunden ser årets upplägg ut så att Dag 1 genomförs digitalt, Dag 2 hålls fysiskt i Umeå och Dag 3 hålls fysiskt i Skellefteå.

Mer information, fullständigt program och anmälningslänk kommer ut under senare delen av augusti.

Ett tips är att redan nu planera för vilka medarbetare i verksamheten som är aktuella att gå i år. Då platserna oftast tar slut innan sista anmälningsdag kan det vara klokt att förbereda innan och kunna vara snabb med anmälan när inbjudan kommer i augusti.

Väl mött till hösten och trevlig sommar!

Hälsar PUMAC (Planering Utbildning Missbruk AC-län) / gm Lena