Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Basutbildning: Riskbruk, missbruk, beroende – Dag 3

2021-11-25

Två händer gestikulerar vid ett mötesbord med en dator

Målgrupp

De yrkesgrupper som möter och/eller arbetar med riskbruk, missbruk och beroende inom socialtjänst, hälso- och sjukvård, kriminalvård, polis och andra berörda verksamheter.

Syfte

Syftet är att personal, som i sitt arbete kommer i kontakt med riskbruk, missbruk och beroende av alkohol och/eller droger, ska få en adekvat bild av problemens komplexitet och möjligheter till stöd och behandling utifrån aktuell kunskap. Vidare att personalgrupper inom och utanför den egna organisationen ska få en gemensam kunskapsbas som kan bidra till goda förutsättningar för samarbete över huvudmannagränser.

Omfattning och tid

Utbildningen omfattar tre heldagar. OBS! Det är viktigt uppmärksamma att anmälan innebär deltagande vid samtliga dessa tre tillfällen.

Ingen avgift

Utbildningen är avgiftsfri. Detta har möjliggjorts genom olika former av bidrag från Länsstyrelsen, Skellefteå kommun, Folkhälsoenheten och FoU Socialtjänst, Region Västerbotten. Deltagaren/arbetsgivaren står själva för resor och lunchkostnad. Anmälan är bindande och om någon uteblir utan att meddela debiteras 500 kr/dag. Personer utanför Västerbotten eller med privat arbetsgivare kan delta mot en avgift på 2 400 kronor exkl moms (begränsat antal).

Anmälan

Möjlighet till anmälan släpps under våren 2021.

Vid frågor och återbud

Lena Häggström, utvecklingsledare, FoU Socialtjänst
lena.haggstrom@regionvasterbotten.se

Detaljer

Datum:
2021-11-25
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,